Bird Life Cyprus – Graffiti

Η A.P. Scaffolding Solutions Ltd υποστηρίζει και χορηγεί αυτό το έργο τέχνης με το στήσιμο ικριωμάτων στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα στη Λευκωσία.

Ανοικτό Θερινό Σινεμά 2021 – Nicosia Mall

Η Εταιρεία μας A.P. Scaffolding Solutions Ltd  είχε την χαρά να αναλάβει την ανέγερση σκαλωσιάς για το Θερινό Σινεμά του Nicosia Mall. Η σκαλωσιά ήταν μεγέθους 60μ^2 (12μ χ 5μ) μαζί με μια μικρότερη σκαλωσιά για να φιλοξενήσει το projector του σινεμά.

7ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου Πρωταρά 2019

Ο κύριος στόχος μας στη χρηματοδότηση αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων είναι η προώθηση θεμιτού παιχνιδιού, καινοτομίας, νέων και δημιουργικών ιδεών. Το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου Πρωταρά προσφέρει στην κοινωνία ψυχαγωγία μέσω των ταινιών προβολής για όλους.

Afro Banana Republic Festival 2016

Κατά την πορεία μας για τη διεύρυνση νέων προοπτικών στο χώρο εργασίας μας, των στόχων και τη γραμμή πελατών μας, συναντήσαμε με μεγάλη χαρά ένα διαφορετικό τομέα χρήσης των σκαλωσιών. Με πολύ ενθουσιασμό ξεκινήσαμε να συμμετέχουμε, και να υποστηρίζουμε διάφορες πολιτιστικές, κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Σκηνή Θεάτρου

Έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τον τομέα της ασφάλειας, συνεργαζόμαστε στενά με διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες, διοργανωτές και σχεδιαστές σκηνικών και εκδηλώσεων, κατασκευάζοντας υπόβαθρα για συναυλίες, μουσικά και καλλιτεχνικά φεστιβάλ, θεατρικές σκηνές και πολλά άλλα.

Αθλητικές Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες

Ένας άλλος ευχάριστος τομέας που υποστηρίξαμε ήταν οι αθλητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες με τη συνεργασία και τη χορηγία μας. Είχαμε την ευχαρίστηση να υποστηρίξουμε τα ιστιοπλοϊκά πλοία Neraida, χορηγώντας τα πανέμορφα πανιά τους.

Μαραθώνιος Λεμεσού

Έχουμε συνεισφέρει στο Μαραθώνιο της Λεμεσού τοποθετώντας ένα ικρίωμα με τον τοίχο αναρρίχησης.

Protaras Adelais Open Beach Volley

Κάθε καλοκαίρι πραγματοποιείται στην παραλία του Πρωταρά το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα» Protaras Adelais Open Beach Volley» όπου είμαστε χορηγοί στήνοντας κάθε χρόνο τον χώρο των θεατών.

Dorians Coastal Challenge – Αθλητικές Εκδηλώσεις

Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε και να συνεισφέρουμε στην κοινωνία για νέες και καινοτόμες ιδέες σε πολιτιστικούς, κοινωνικούς και αθλητικούς τομείς.

Ασφαλές Ικριώματα

Θέλουμε να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξή τους και να εμπνέουμε τα υπάρχοντα και τα νέα μυαλά με την υποστήριξη μας, όπου είναι σχετικό, στον τομέα του ασφαλούς ικριώματος.

20ος Logicom Cyprus Marathon

Έχουμε συνεργαστεί και στηρίξει τον 20ο Logicom Cyprus Marathon, ο οποίος διεξήχθη στις 4 Μαρτίου 2018 στη Πάφο.
Ακόμη μια δυνατή κοινωνική προσφορά προς τον αθλητισμό από τη εταιρεία μας!

Ο Μαραθώνιος ξεκινά από τον τόπο γέννησης της Αφροδίτης (Θεάς της Αγάπης και της Ομορφιάς) και ακολουθεί μια παράκτια διαδρομή. Η γραφική γραμμή τερματισμού (και γραμμή εκκίνησης των άλλων αγώνων) είναι η Πλατεία Μεσαιωνικού Φορτ Πάφου δίπλα στο όμορφο λιμάνι της Πάφου.

Νέο θεατρικό του Luna Rosa theater company “Κρατάς Μυστικό?”

Στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης μας στην κοινότητα και τις τέχνες έχουμε γίνει με χαρά χορηγοί της τελευταίας οικογενειακής θεατρικής παράστασης του Luna Rosa theater company “Κρατάς μυστικό?”. Η εταιρεία μας παραχώρησε τα ικριώματα για την κατασκευή των σκηνικών της παράστασης.

Η Luna Rosa Theatre Company ιδρύθηκε από τις Άνθη Κέττηρου και Λένα Κάσιου. Η ομάδα αυτή έχει τη βάση της στην Κύπρο και δραστηριοποιείται στον τομέα του θεάτρου, πλαισιώνοντας το με ποικίλες μορφές τέχνης. Δημιουργεί θεατρικές εμπειρίες που αφορούν κοινωνικά και πολιτισμικά θέματα, με έμπνευση τις ανθρώπινες σχέσεις και αλληλεπιδράσεις, τη διαφορετικότητα, το περιβάλλον και την καθημερινότητα του κάθε ανθρώπου. Τα έργα τους ξεχωρίζουν για την εμπειρία που προσφέρουν στο κοινό, η οποία είναι βιωματική (immersive), αλλά και για τον τρόπο που είναι φτιαγμένα.

“The Wall Gallery”

Το «The Wall Gallery» είναι μια πρωτοβουλία από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ABR – Alternative Brains Rule, η οποία μετατρέπει τον εξωτερικό χώρο του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου, σε έναν εικαστικό διάλογο μεταξύ της κοινότητας των Κυπρίων καλλιτεχνών και των επισκεπτών του Κέντρου με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας διαμονής τους.

Στο «The Wall Gallery» εκτίθενται έργα, σε διάφορες μορφές τέχνης, από καταξιωμένους και ανερχόμενους Κύπριους εικαστικούς, των οποίων τα έργα ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που θέτει η μελέτη για ένα θεραπευτικό περιβάλλον.

Ως επέκταση, το «The Wall Gallery» στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο και το Ογκολογικό Κέντρο. Επιπλέον λειτουργεί σαν διαμεσολαβητής, ο οποίος επιτρέπει στην κοινότητα καλλιτεχνών να συμβάλλει και να εκφράζει την κοινωνική της αλληλεγγύη και να προσφέρει ηθική υποστήριξη σε ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους, μέσω της τέχνης.

Στα πλαίσια της κοινωνικής μας προσφοράς, έχουμε παραχωρήσει τα ικριώματα που χρησιμοποιήθηκαν για την εγκατάσταση του χώρου αυτού.

Σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μας για το έργο σας;