Τα Νεα Μας

February 22 2019 0Comment

Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΕΤΕΚ

Η εταιρεία μας, ακολουθώντας πάντα την πολιτική της προώθησης της ασφάλειας και υγείας στον χώρο εργασίας,  υποστηρίζει τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας ΕΤΕΚ  «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία, Καλές Πρακτικές – Vision Zero» σαν χορηγός των βραβείων του διαγωνισμού!

January 30 2019 0Comment

21ος Μαραθώνιος Logicom

Και φέτος για ακόμη μια φορά η Scaffolding Soutions είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία και στήριξη της προς το 21o Logicom Cyprus Marathon, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου 2019 στη Πάφο.

January 23 2019 0Comment

Charlie and the Chocolate Factory

H Scaffolding Solutions συνεχίζοντας την στήριξη της στους τομείς του πολιτισμού και των τεχνών με χαρά ανακοινώνει την υποστήριξη της στην παράσταση Μπαλέτου Charlie & the Chocolate Factory που διοργανώνεται από το Future Dance Center και το Ελληνικό Ωδείο Αρχαγγέλου.

October 31 2018 0Comment

5ο ετήσιο Cyprus Throwdown Event

Στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για  μια υγιή ζωή, και μαζί με πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις εμπλουτίζει τη ζωή του νησιού μας, οικοδομώντας ισχυρότερους δεσμούς μεταξύ ανθρώπων και κοινοτήτων και συμβάλλοντας στην υγεία και την ευημερία του τόπου μας.

September 13 2018 0Comment

Red Cross Barbecue 2018

Η Scaffolding Solutions, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας μας για υποστήριξη της κοινότητας, θα είναι και πάλι φέτος χορηγός του ετήσιου barbecue του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 στην οικία της κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου.

September 11 2018 0Comment

NOSTALGIA, a Music Performance on Memory, Ancestry and Love

Η Scaffolding Solutions συνεχίζει την υποστήριξη της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Χαιρόμαστε πολύ να ανακοινώσουμε την υποστήριξη μας στο τελευταίο πολιτιστικό γεγονός, τη μουσική παράσταση «ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ» μια μουσική παράσταση στη μνήμη, την καταγωγή και την αγάπη!

June 26 2018 0Comment

Εκπαιδευτικό προγράμματα «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ (ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ)»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ (ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ)» που διοργανώθηκαν από τον ΣΠΟΛΜΙΚ (Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου – CYACE), με εκπαιδευτή και χορηγό τον κ. Αντρέα Πολυδώρου, διευθυντή της A.P. Scaffolding Solutions Ltd.

June 05 2018 0Comment

LMF Loud Music Festival 2018

Το 2018, αυτό το μεγάλο τριήμερο πάρτι επιστρέφει στον Ποταμό Γερμασόγειας ανανεωμένο, μεγαλύτερο και ακόμα πιο εντυπωσιακό.