Τα Νεα Μας

October 31 2018 0Comment

5ο ετήσιο Cyprus Throwdown Event

Στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για  μια υγιή ζωή, και μαζί με πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις εμπλουτίζει τη ζωή του νησιού μας, οικοδομώντας ισχυρότερους δεσμούς μεταξύ ανθρώπων και κοινοτήτων και συμβάλλοντας στην υγεία και την ευημερία του τόπου μας.

September 13 2018 0Comment

Red Cross Barbecue 2018

Η Scaffolding Solutions, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας μας για υποστήριξη της κοινότητας, θα είναι και πάλι φέτος χορηγός του ετήσιου barbecue του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 στην οικία της κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου.

September 11 2018 0Comment

NOSTALGIA, a Music Performance on Memory, Ancestry and Love

Η Scaffolding Solutions συνεχίζει την υποστήριξη της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Χαιρόμαστε πολύ να ανακοινώσουμε την υποστήριξη μας στο τελευταίο πολιτιστικό γεγονός, τη μουσική παράσταση «ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ» μια μουσική παράσταση στη μνήμη, την καταγωγή και την αγάπη!

June 26 2018 0Comment

Εκπαιδευτικό προγράμματα «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ (ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ)»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ (ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ)» που διοργανώθηκαν από τον ΣΠΟΛΜΙΚ (Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου – CYACE), με εκπαιδευτή και χορηγό τον κ. Αντρέα Πολυδώρου, διευθυντή της A.P. Scaffolding Solutions Ltd.

June 05 2018 0Comment

LMF Loud Music Festival 2018

Το 2018, αυτό το μεγάλο τριήμερο πάρτι επιστρέφει στον Ποταμό Γερμασόγειας ανανεωμένο, μεγαλύτερο και ακόμα πιο εντυπωσιακό.

May 07 2018 0Comment

A Successful Challenge!

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε και το φετινό Dorians Coastal Challenge! Στις 5 Μαΐου στο Μόλο Λεμεσού εκατοντάδες κόσμου, αθλητές και υποστηρικτές συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε αυτή τη μοναδική κούρσα με εμπόδια, αποτελούμενη από μια διαδρομή 5127 μέτρων με 21 δύσκολα εμπόδια, τόσο στην παραλία όσο και στο νερό.

April 27 2018 0Comment

Dorians Coastal Challenge 2018

Το Σάββατο, 5 Μαΐου, το  Dorians Coastal Challenge φέρνει για πρώτη φορά στο Μόλο Λεμεσού, μια διαδρομή μοναδική στο είδος της. Παγκοσμίως!

April 24 2018 0Comment

OPAP Limassol 3on3

With great pleasure we will commence a new and very fruitful co-operation with Cyprus’ biggest outdoor basketball tournament organizing team being Limassol 3on3 !